Bakery

All computerized biscuit depository machines produced by Delfin have been designed to be versatile and easy to handle and to meet the various processing needs of confectioners as regards the dosing and automatic forming of any type of dough.

Thanks to the numerous accessories for biscuit depository machines available, the possibilities to give any shape to the dough are practically unlimited: you can easily produce cookies, pastries, meringues, plumcakes, madelaine, muffins, sponge cake and all that the imagination of the pastry chef can imagine.

Some examples of biscuits produced with Delfin computerized machines.

  • Impasto morbido smlThese pastries were obtained using a soft dough worked with a roller head device and poured through special spouts.
  • Questi biscotti sono stati ottenuti utilizzando una pasta dura Impasto duro smllavorata con dispositivo di testata a rulli e colata attraverso stampi del tipo taglio a filo o siringati. E' possibile produrre biscotti con le forme più svariate.
  • Questi dolci sono stati ottenuti utilizzando il dispositivo di testata a pompa per pasta fluida,Impasto morbido sml
    er la produzione di prodotti tipo plumcake, madelaine, muffins, pan di Spagna, ecc.

PASTRY & PACKAGINGpastry TECHNOLOGY

WHERE WE ARE

DELFIN srl
Via Keplero, 18
36034 Malo (VI)

T. +39 0445580688
F. +39 0445580766

FOLLOW US

Questo sito utilizza i cookie per migliorare la tua esperienza. Per maggiori informazioni visita la nostra privacy policy.

  Accetto i cookie da questo sito.